Concursul lunii Ianuarie 2012
+14
adite
iulia
Victor
VreauSaStiu
einsteinitza
claudian
Mishu
Simo_Pas
gabyh
PopCri
cleo
ElenaHutanu
kathya
Mikaela
18 participan?i
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Concursul lunii Ianuarie 2012
Doamne, ce orhiduțe minunate, aveți ! Să vă trăiască !
Cocheta EleneiHuțanu, (normal cu "puțin mov" ), a Simonei, pistruiată că o ștrengăriță (nu degeaba o curtează blănosul ), îmi plac cel mai mult, dar nici a lui Cleo cu flori ca de nufăr, sau robusta - hărnicuța lui Claudian nu sunt mai prejos !
Cocheta EleneiHuțanu, (normal cu "puțin mov" ), a Simonei, pistruiată că o ștrengăriță (nu degeaba o curtează blănosul ), îmi plac cel mai mult, dar nici a lui Cleo cu flori ca de nufăr, sau robusta - hărnicuța lui Claudian nu sunt mai prejos !
VreauSaStiu- "Keiki"
Pana la data de 27 ianuarie acest subiect este inchis.
Mikaela- Moderator
Va rog sa votati!
Votul este deschis,cu eventuale comentarii.(''mi-a placut orhideea X pt ca ....'')
Se voteaza pana in penultima zi a lunii ,ora 24.00
Succes tuturor!
Votul este deschis,cu eventuale comentarii.(''mi-a placut orhideea X pt ca ....'')
Se voteaza pana in penultima zi a lunii ,ora 24.00
Succes tuturor!
Mikaela- Moderator
1. Cimbidiumul EleneiHuțanu
2. Cimbidiumul lui Cleo
3. Phala Simonei
2. Cimbidiumul lui Cleo
3. Phala Simonei
VreauSaStiu- "Keiki"
1. Claudian. Phalaenopsis.
Are tot ce este necesar unei plante, radacini multe si viguroase, frunze foarte bine intretinute, si tijele foarte viguroase.
2. Elena Hutanu Cambria.
Mi-a fost foarte greu sa fac diferenta, este si ea foarte bine intretinuta, are multi puiuti si este extrem de frumoasa.
3.Cleo Cymbi
Este si el foarte bine intretinut, bogat in vegetatie si tije.
Tinind cont ca nu este achizitionat de mult timp, asta a facut diferenta.
Are tot ce este necesar unei plante, radacini multe si viguroase, frunze foarte bine intretinute, si tijele foarte viguroase.
2. Elena Hutanu Cambria.
Mi-a fost foarte greu sa fac diferenta, este si ea foarte bine intretinuta, are multi puiuti si este extrem de frumoasa.
3.Cleo Cymbi
Este si el foarte bine intretinut, bogat in vegetatie si tije.
Tinind cont ca nu este achizitionat de mult timp, asta a facut diferenta.
Victor- "Imbobocit"
1. Gabys Phalaenopsis alba
2. Claudian Phalaenopsis , nimic de spus numai ca pe mine ma atras mai mult cea alba , asta este diterenta intre 1 si 2
3. Mishu Phalalaenopsis , l-am depunctat pe Mishu fata de Claudian din cauza prezentari pozelor - nu am putut vedea floarea in ansamblu .
Am considerat ca intodeauna ca floarea mea nu se pune pt mine la vot ... cine nu-si iubeste cel mai mult florile lui ...
2. Claudian Phalaenopsis , nimic de spus numai ca pe mine ma atras mai mult cea alba , asta este diterenta intre 1 si 2
3. Mishu Phalalaenopsis , l-am depunctat pe Mishu fata de Claudian din cauza prezentari pozelor - nu am putut vedea floarea in ansamblu .
Am considerat ca intodeauna ca floarea mea nu se pune pt mine la vot ... cine nu-si iubeste cel mai mult florile lui ...
ElenaHutanu- "Flower-Stalk"
1.Cambria Elenei. Este bine proportionata, are frunze si pseudobulbi bine proportionati, ingrijiti ca la carte
2. Phalaenopsis Claudiei. Arata bine ingrijita, frunze sanatatoase si un colet unitar.
3. Cymbi Cleo. Cymbi bogat, flori frumoase si culori deosebite.
PS: Elena, as fi vrut sa reusesc o poza panoramica a phalei mele, dar nu am reusit intrucat fiecare tija are peste 50 cm. Poate in weekend o sa ma straduiesc si le voi posta in albumul meu pe Facebook.
2. Phalaenopsis Claudiei. Arata bine ingrijita, frunze sanatatoase si un colet unitar.
3. Cymbi Cleo. Cymbi bogat, flori frumoase si culori deosebite.
PS: Elena, as fi vrut sa reusesc o poza panoramica a phalei mele, dar nu am reusit intrucat fiecare tija are peste 50 cm. Poate in weekend o sa ma straduiesc si le voi posta in albumul meu pe Facebook.
Mishu- Moderator
1. Claudian - excelenta ingrijire, minunata planta
2. Elena Hutanu - poate la egalitate cu Claudian, e extrem de aratoasa si culoarea si planta
3. Gabyh - pentru finetzea florilor si in general a plantei. nu rezist niciodata la midi...........Daca este aleasa de un barbat, ma gindesc ce suflet firav are????????!!!!!!!!
2. Elena Hutanu - poate la egalitate cu Claudian, e extrem de aratoasa si culoarea si planta
3. Gabyh - pentru finetzea florilor si in general a plantei. nu rezist niciodata la midi...........Daca este aleasa de un barbat, ma gindesc ce suflet firav are????????!!!!!!!!
iulia- Moderator
Elena Hutanu- Cambria- planta foarte sanatoasa, frunze curate.
-flori multe, fara patari, ofiliri
-un mare punct dupa mine este ghiveciul masca, perfect asortat cu culorile florilor, le pune in evidenta, dar nu e strident.Un decor minunat intr-o camera.
Simo-Pas- phale in stare grozava
extrem de multi boboci, tije.
ghiveci masca asortat, ii pune in valoare finetea desenului de pe petale plus prezentarea haioasa.
Claudian- phale extrem de sanatoase,
frunze cu spatii scurte intre ele, de un verde perfect
radacini multe, in stare foarte buna
La mine a fost depunctat doar datorita prezentarii plantei, pe pervaz.
-flori multe, fara patari, ofiliri
-un mare punct dupa mine este ghiveciul masca, perfect asortat cu culorile florilor, le pune in evidenta, dar nu e strident.Un decor minunat intr-o camera.
Simo-Pas- phale in stare grozava
extrem de multi boboci, tije.
ghiveci masca asortat, ii pune in valoare finetea desenului de pe petale plus prezentarea haioasa.
Claudian- phale extrem de sanatoase,
frunze cu spatii scurte intre ele, de un verde perfect
radacini multe, in stare foarte buna
La mine a fost depunctat doar datorita prezentarii plantei, pe pervaz.
einsteinitza- "Imbobocit"
Pe pervaz sunt tinute toate plantele din concurs!!!( ???
claudian- "Muguras"
Greu de ales!
1. Claudia - imi place toata planta, chiar daca nu are decat o floare. Imi plac frunzele numeroase si bine aranjate, tijele scurte cu boboci, radacinile, adica tot.
2. Elena - Cambria este bogata, arata bine si frunzele, nu mai spun de flori!
3. Pe locul trei i-as trece pe toti ceilalti, dar nu se poate, nu-i asa?
Ramane Simona cu pistruiata cu multe tije.
1. Claudia - imi place toata planta, chiar daca nu are decat o floare. Imi plac frunzele numeroase si bine aranjate, tijele scurte cu boboci, radacinile, adica tot.
2. Elena - Cambria este bogata, arata bine si frunzele, nu mai spun de flori!
3. Pe locul trei i-as trece pe toti ceilalti, dar nu se poate, nu-i asa?
Ramane Simona cu pistruiata cu multe tije.
adite- Moderator
Claudia, abia acum am inteles intrebarea. In regulamentul concursului, se spune ca trebuie punctata si prezentarea ca intreg a plantei, cum arata ele in casa- ghiveci, masca, asortare, etc. Am punctat si asta, dupa regulament, si asa s-au facut departajarile, altfel erati egali, dupa mine.
einsteinitza- "Imbobocit"
Sincer, cind aud de masti . Cu mine si-ar face aia targhetul complet. Mi-ar place, dar de banii aia prefer sa cumpar flori.
iulia- Moderator
eu nu le pun in masti pentru ca prefer sa aiba radacinile aerisite si la lumina...
claudian- "Muguras"
AAAAAAAAAAAAAAAAA, sa nu mai spun de asta. E asa periculoasa o masca.............!
iulia- Moderator
Mie imi este foarte greu sa aleg, pe oricare dintre concurente as lua-o acasa Dar pentru ca trebuie...
1 Claudia - o floare compacta, foarte frumos "organizata", radacini si frunze sanatoase... si multe!
2. Elena Hutanu - culoare foarte faina a florilor + intreaga planta pare foarte sanatoasa si bine intretinuta
2. Cleo - Cimbylica arata foarte bine!
Felicitari tuturor pentru asemenea plante!
1 Claudia - o floare compacta, foarte frumos "organizata", radacini si frunze sanatoase... si multe!
2. Elena Hutanu - culoare foarte faina a florilor + intreaga planta pare foarte sanatoasa si bine intretinuta
2. Cleo - Cimbylica arata foarte bine!
Felicitari tuturor pentru asemenea plante!
FloryDi- "Keiki"
Mie imi plac foarte mult toate,doar prezentarea difera si probabil aparatul Tinand cont ca am participat, ma abtin! Felicitari pentru toate frumusetile cu care imi delectez privirea!
Simo_Pas- "Keiki"
Concursul s-a incheiat! Stiu ca nu e ora 24.00 dar cine a vrut sa voteze, pana acum a avut timp .
Claudia ,felicitari!
Ii felicit pe toti concurentii,mie mi-a fost greu sa votez.Toate orhideele sunt frumoase si va doresc cat mai multe reinfloriri!
Claudia,stabilim pe pm cum va ajunge premiul la tine.
Claudia ,felicitari!
Ii felicit pe toti concurentii,mie mi-a fost greu sa votez.Toate orhideele sunt frumoase si va doresc cat mai multe reinfloriri!
Claudia,stabilim pe pm cum va ajunge premiul la tine.
Mikaela- Moderator
Felicitari, Claudia! sa-ti traiasca florile si sa fii mereu rabdatoare si sanatoasa, sa le poti iubi si ingriji, cum stii mai bine!
cleo- "Imbobocit"
MULTUMESC ,tuturor, celor care au votat-o pe Parfumata mea si ,tuturor ,celor care au privit-o chiar si o secunda !
Multumesc inca o data si sa stiti ca toti si toate de pe acest forum aveti flori care ar merita premiul 1!
FELICITARI tuturor concurentilor!!!Va pup si-mi sunte-ti dragi toti!!!
Multumesc inca o data si sa stiti ca toti si toate de pe acest forum aveti flori care ar merita premiul 1!
FELICITARI tuturor concurentilor!!!Va pup si-mi sunte-ti dragi toti!!!
claudian- "Muguras"
Felicitari Claudia Si la cate mai multe infloriri sa iti ofera orhidutele tale
Mishu- Moderator
Felicitari Claudia!
Felicitari tuturor concurentilor, toti au avut plante frumoase, mi-a fost greu sa fac departajarea.
Felicitari tuturor concurentilor, toti au avut plante frumoase, mi-a fost greu sa fac departajarea.
Victor- "Imbobocit"
Felicitari , Claudia !
Felicitari si celorlalti concurenti , sa vatraiasca frumoasele si sa va bucure mereu cu flori !
Felicitari si celorlalti concurenti , sa vatraiasca frumoasele si sa va bucure mereu cu flori !
ElenaHutanu- "Flower-Stalk"
Si acum pentru ca s-a terminat concursul si nu mai avem cum sa influentam cu nimic ,vrau sa va arat cum mai arata castigatoarea...[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img442/203/hpim7477.jpg][/IMG]
claudian- "Muguras"
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Concursul lunii ianuarie
» CONCURSUL LUNII APRILIE 2010
» Castigatorul lunii Septembrie 2011
» Concursul lunii iulie 2011
» Castigatorul lunii AUGUST 2011
» CONCURSUL LUNII APRILIE 2010
» Castigatorul lunii Septembrie 2011
» Concursul lunii iulie 2011
» Castigatorul lunii AUGUST 2011