CONCURSUL LUNII APRILIE 2010
+14
Loredana
Violet
WHOZ_ELLA
andreiacamelia
Administrator
einsteinitza
PopCri
Monik
robertino28
Stefana
gmiki
Mikaela
ElenaHutanu
irina
18 participan?i
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Votati ce va place:
CONCURSUL LUNII APRILIE 2010
CEA MAI FRUMOASA ORHIDEE REINFLORITA IN LUNA APRILIE
Conditii de inscriere:
- se vor putea inscrie membrii forumului care au reusit sa ingrijeasca si sa reinfloreasca o orhidee
- se vor posta poze datate cu planta in momentul achizitiei, eventual o poza cu evolutia acesteia si 2-3 poze cu bobocii care se deschid in aceasta luna
- castigatorul va fi desemnat aici prin vor deschis de catre ceilalti membrii
PREMIUL PUS LA BATAIE
- 3 pui dendrobium nobile oferiti de Vincentiu
Mult succes tuturor!!!
Conditii de inscriere:
- se vor putea inscrie membrii forumului care au reusit sa ingrijeasca si sa reinfloreasca o orhidee
- se vor posta poze datate cu planta in momentul achizitiei, eventual o poza cu evolutia acesteia si 2-3 poze cu bobocii care se deschid in aceasta luna
- castigatorul va fi desemnat aici prin vor deschis de catre ceilalti membrii
PREMIUL PUS LA BATAIE
- 3 pui dendrobium nobile oferiti de Vincentiu
Mult succes tuturor!!!
irina- "Expertul-expertilor"
Re: CONCURSUL LUNII APRILIE 2010
Pot sa ma inscriu cu o phala luata la reducere ?
ElenaHutanu- "Flower-Stalk"
te inscri cu orice vrei.important e sa vedem ca floarea e ingrijita de tine si reinflorita la tine.am spus poze datate inmomentul achizitiei, nu conteaza cum au fost cumparate daca ati reusit sa le reinfloriti e foarte bine
important e sa vedem ca planta este de o perioada buna in grija concurentului si este bine ingrijita
important e sa vedem ca planta este de o perioada buna in grija concurentului si este bine ingrijita
haideti, s-a cerut concurs acum nu se incrie nimeni?
hai curaj, nu e asa greu doar cei mai multi aveti plante reinflorite.
hai curaj, nu e asa greu doar cei mai multi aveti plante reinflorite.
ce ziceti ma pot inscrie cu o phale pelorica pe care am primit-o de 8 martie?i-au trecut florile,dar intre timp au dat bobocei,nici nu stiu daca am sanse sa se deschida unul pana la sfarsitul lunii caci sunt micuti inca,unul ar fi mai marisor,si de cand am luat-o,dupa ce s-au desprins florile am scos-o din ghiveci,am curatat-o de radacinile moarte,am pulverizat cu apa oxigenata,am replantat-o,dar in acelasi substrat,iar ieri cand le-am udat am observat o minunatie de radacini noi,sau ma rog,radacinile care le avea,aproape toate au in varf altele frumusele si sanatoase
gmiki- "In flask"
aleasa pentru concurs e cea de la avatar,asa arata cand am primit-o pe 8 martie
gmiki- "In flask"
posteaza pozele datate si cum arata planta acum si cum arata cand ai primit-o nimeni nu te opreste vor decide restul
Eu ma gandeam ca reinflorita presupune ca tija florala a crescut de cand planta este la noi, deci de la stadiul de mugure. Daca e vorba doar de boboci deschisi in aprilie, as avea si eu cativa .
Stefana- "Flower-Stalk"
Deci, eu ma inscriu. Daca cineva crede ca nu ar trebui, fara suparare sa-mi spuna ca o sa astept si alte concursuri. Asa ca... Concurentul #2 este "Phale Pelorica Alb-Verzuie"
8 Martie :
9 Aprilie :
8 Martie :
9 Aprilie :
gmiki- "In flask"
acolo nu e o noua tija e o crestere la vechea tija
ok.atunci ma retrag din concurs.si imi voi ingriji frumoasele cu multa dragoste si atentie,cu ajutor din partea voastra,astfel voi putea participa la unul din urmatoarele concursuri
gmiki- "In flask"
draga mea eu am inteles scopul tau dar nu e corect fata de toti membrii de aici care au plante de o buna perioada de vreme si care au trecut prin multe sa le reinfloreasca
practic se premiaza un bun gradinar sa zic asa
o reinflorire inseamna o tija care a crescut la tine in casa, tu ne arati un lastarel crescut de la tija initiala, in aproape toate cazurile acestia apar
e important sa ti aproape de noi si sa activezi pe forum, sa sti ca au fost cazuri cand s-au dat pui de plante chiar si fara concurs.
nu vreau sa o iei in nume dar rau dar chiar sunt curioasa cum v-or arata plantele tale peste 6 luni, 1 an sau mai stiu eu cat
sincer, oricine poate sa mearga in florarie sa pozeze orhidee dar asta nu dovedeste nimic, nu e rodul muncii sale
o sa sterg discutia dupa ce citesti ptr ca suntem deja of topic, insa as vrea sa intelegi si concursul din ianuarie anul trecut avea aceeleasi conditii
practic se premiaza un bun gradinar sa zic asa
o reinflorire inseamna o tija care a crescut la tine in casa, tu ne arati un lastarel crescut de la tija initiala, in aproape toate cazurile acestia apar
e important sa ti aproape de noi si sa activezi pe forum, sa sti ca au fost cazuri cand s-au dat pui de plante chiar si fara concurs.
nu vreau sa o iei in nume dar rau dar chiar sunt curioasa cum v-or arata plantele tale peste 6 luni, 1 an sau mai stiu eu cat
sincer, oricine poate sa mearga in florarie sa pozeze orhidee dar asta nu dovedeste nimic, nu e rodul muncii sale
o sa sterg discutia dupa ce citesti ptr ca suntem deja of topic, insa as vrea sa intelegi si concursul din ianuarie anul trecut avea aceeleasi conditii
Ei Irina mai bine lasa discutia ca uite e bine ca am putut-o citi . Am si eu bobocei marisori la o phala luata tot la reducere anul trecut prin octombrie, s-ar putea sa se deschida macar unul pana la sfarsitul lunii dar sunt bobocei facuti pe o ramificatie a tijei principale, nu pe o tija noua asa ca nu ma pot inscrie la concurs. Si tot asa o mai am pe Piti (midiphala) care a facut si keiki si ramificatie cu flori dar nefiind tije noi iar nu fac obiectul acestui concurs. Spor la treaba tuturor si voi urmari cu interes concursul si poate cine stie, la urmatorul voi avea si eu cu ce ma lauda . Apropo, dar o tija noua la Dendro phala se pune? Ca aia chiar e crescuta la si de mine:lol!: Tema e orhidee reinflorita asa ca ma inscriu si eu desi la cat de greu cresc, s-ar putea sa nu se deschida luna asta. Am luat-o anul trecut (am mai pus eu poze pe aici atunci) cred ca este cel cu flori verzi, iata poza https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc04703d.jpg/. Asa arata la inceputul lui martie, poza e facuta pe 3 martie mai precis si asa arata astazi . Daca e ok cu ea, sa ma anuntati si sa ne considerati participanti la concurs
Monik- "Keiki"
De ce sa o stergi? Crezi ca o vor citi cei care vor posta mesaje in continuare?irina a scris:...
...
o sa sterg discutia dupa ce citesti ...
1. Aproximativ ce inseamna cu mult timp in urma? Posibil luna trecuta?robertino28 a scris:cu mult timp in urma
2. Ai citit mesajul postat de Irina inaintea mesajului tau? Sigur?
PopCri- Moderator
merci mult pentru explicatii,dar chiar nu sunt suparata,eu am spus de prima data ca voi pune poze si sa se hotarasca daca pot participa sau nu.Eu sunt mai noua aici,dar am prins mare drag de forum si mai ales de frumoasele mele,asa ca bafta tuturor,la mai multe flori frumoase,oricum esentialul este sa adaptam cat mai bine florile la noi acasa sa ne putem bucura indelung de ele.Si da,ar fi bine sa nu se stearga mesajul,poate sunt si alti membri care nu au inteles foarte bine si le-ar fi de folos
gmiki- "In flask"
Anunt ca ma inscriu si eu, dar pun poza maine, aparatul e plecat pe munte la catarat
einsteinitza- "Imbobocit"
O sa incerc sa ma inscriu si eu cu o orhidee - cymbi .
17_01_2010
23_03_2010
11_04_2010
17_01_2010
23_03_2010
11_04_2010
Mai am o phala luata din noiembrie la reducere fara tija florala .
13-02-2010
9-04-2010
13-02-2010
9-04-2010
Inca o phala de care spuneam ca am mutat-o prea repede dupa rebilitare . Am pus-o din nou la refacere si am reusit .
21-12-2009
29-1-2010
11-04-2010
21-12-2009
29-1-2010
11-04-2010
https://orhidee.forumgratuit.ro/viewimage.forum?u=http%3A%2F%2Fimg8.imageshack.us%2Fimg8%2F724%2Fp0303100836.jpg
Asa arata la data de Mier 03 Mar 2010, 09:41
Asa arata la data de Mier 03 Mar 2010, 09:41
robertino28- "Keiki"
Prima mea orhidee in sh, a facut o tija imensa, cu o ramnificatie.Din pacate, cateva flori au cazut deja, nu s=credeam ca ne prezentam la concurs
einsteinitza- "Imbobocit"
am o intrebare,participantii la concurs au drept de vot?bineinteles NU in favoarea lor!
Mikaela- Moderator
vom afisa astazi sistemul de votare
aici. deschis
aici. deschis
Bineinteles, fiecare dintre cei care doresc poate vota. Un om=un vot. Ca la prezidentiale.mikaela a scris:am o intrebare,participantii la concurs au drept de vot?bineinteles NU in favoarea lor!
Administrator- Admin
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Concursul lunii ianuarie
» Castigatorul lunii Septembrie 2011
» Concursul lunii iulie 2011
» Castigatorul lunii AUGUST 2011
» Concursul lunii Ianuarie 2012
» Castigatorul lunii Septembrie 2011
» Concursul lunii iulie 2011
» Castigatorul lunii AUGUST 2011
» Concursul lunii Ianuarie 2012