Castigatorul lunii Septembrie 2011
+11
mutzy
cleo
adite
Victor
Mishu
mada30vio
Laura
Violet
ElenaHutanu
Firuta
Mikaela
15 participan?i
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Alegeti favorita!
Concursul lunii Septembrie 2011
Concurs nou, asa cum v-am promis!
Pastram tema si conditiile de participare. Nu le mai reiau pt ca le stiti de la concursurile precedente. Vreau sa multumesc mai intai ''sponsorului'' acestui concurs, Victor Premiul pus la bataie este ......dendro nobile, a carei poza a fost postata ieri la subiectul respectiv.
Multa bafta,tuturor!
Pastram tema si conditiile de participare. Nu le mai reiau pt ca le stiti de la concursurile precedente. Vreau sa multumesc mai intai ''sponsorului'' acestui concurs, Victor Premiul pus la bataie este ......dendro nobile, a carei poza a fost postata ieri la subiectul respectiv.
Multa bafta,tuturor!
Mikaela- Moderator
Re: Castigatorul lunii Septembrie 2011
Succes participantilor , luna asta nu am nici o orhiduta care sa infloreasca , astept luna in care voi avea cu ce ma mindri .
ElenaHutanu- "Flower-Stalk"
Sunt sigura ca atunci cand vei participa, vei si castiga, Elena. Tu ai mai dovedit ca esti imbatabila la concursuri. Te asteptam
Firuta- Moderator
Ai dreptate , Firuta , o sa particip cu placere si cu incredere atita timp cit nu mai este grupul care ma dezamagit la ultima mea participare .
ElenaHutanu- "Flower-Stalk"
Te rog sa uiti! Noi suntem altii Valabil pentru toata lumea care a fost in situatia ta.
Firuta- Moderator
Voi participa si eu la concurs cu un hibrid de catt. intermedia, crescuta in semihidroponic de 2 ani. Deocamdata astept bobocul sa se deschida:
Fotografie este facuta in aceasta dimineata.
Fotografie este facuta in aceasta dimineata.
Violet- "Flower-Stalk"
Concurenta mea este Vanda,asa cum v-am promis luna trecuta.
Infloreste a doua oara anul acesta.
In urma cu o luna am postat la vanda fotografia cu bobocul. https://2img.net/r/ihimizer/img24/249/119xr.jpg
Infloreste a doua oara anul acesta.
In urma cu o luna am postat la vanda fotografia cu bobocul. https://2img.net/r/ihimizer/img24/249/119xr.jpg
Laura- "Flower-Stalk"
Numai indrazneste nimeni?Avem doar doi concurenti!
Mikaela- Moderator
Mada,ma bucur ca te-ai hotarat!Cel mai usor e sa pui link catre albumul tau cu paphi.Cand se deschide floarea in totalitate,pui din nou link catre acea poza.Trebuie sa ne spui si cate ceva despre orhidee,de cand o ai,etc.Bafta!Infloreste pana pe 25,nu?
Mikaela- Moderator
Participarea mea la concurs: cattleya (posibil intermedia) in s/h. Nu mai stiu a cata inflorire este... cred ca a 5-a.
Felicitari pentru vanda din concurs... superba!
Felicitari pentru vanda din concurs... superba!
Violet- "Flower-Stalk"
Buna.
In primul rand multumesc Mihaelei si Firutei pentru ajutor.
Aseara am primit un telefon de la servici si am fugit, acesta este link-ul catre poza http://mada30vio.sunphoto.ro/inflorire_pui_Paphiopedilum_-_cerata
Inca o data scuze ca am disparut fara nici un cuvant aseara.
In primul rand multumesc Mihaelei si Firutei pentru ajutor.
Aseara am primit un telefon de la servici si am fugit, acesta este link-ul catre poza http://mada30vio.sunphoto.ro/inflorire_pui_Paphiopedilum_-_cerata
Inca o data scuze ca am disparut fara nici un cuvant aseara.
mada30vio- "In flask"
http://mada30vio.sunphoto.ro/inflorire_pui_Paphiopedilum_-_cerata/47553684 poza din 15.09 poza din 19.09.2011
mada30vio- "In flask"
Banuiesc ca trebie sa spun cate ceva si despre participanta asa ca ... sa incepem.
Dansa a ajuns la mine in data de 29.11.2010
Dupa lungi dezbateri si rugaminti mama mea a luat floarea din casa ( oferita fiind de sotul meu soacrei lui ) asa ca dansa a refuzat sa mai infloareasca in casa mamei mele.
In luna mai am luat floarea inapoi acasa deoarece se inmultea dar nu mai inflorea.
I-am schimbat ghiveciul, am detasat 2 puiuti si la 2 - 3 saptamani a si reinflorit. Paphiopedilum - Cerata patata cum ii spun eu a fost tinuta in afara balconului din luna iunie si pana in prezent.
Dansa a ajuns la mine in data de 29.11.2010
Dupa lungi dezbateri si rugaminti mama mea a luat floarea din casa ( oferita fiind de sotul meu soacrei lui ) asa ca dansa a refuzat sa mai infloareasca in casa mamei mele.
In luna mai am luat floarea inapoi acasa deoarece se inmultea dar nu mai inflorea.
I-am schimbat ghiveciul, am detasat 2 puiuti si la 2 - 3 saptamani a si reinflorit. Paphiopedilum - Cerata patata cum ii spun eu a fost tinuta in afara balconului din luna iunie si pana in prezent.
mada30vio- "In flask"
Stau si ma intreb daca vom avea sau nu concurs, in luna septembrie
Firuta- Moderator
Daca nu mai vin cel putin 2 concurenti,nu vom avea concurs luna asta.Poate ca nu e atractiv,asa cum am crezut.
Mikaela- Moderator
Atractiv este, dar din pacate nu avem cu ce ne lauda. Ma refer la reinfloriri, mai ales in perioada acesta cand troneaza inca cresterile-frunze si/sau radacini.
Mishu- Moderator
Eu am reinfloriri, dar m-am abtinut pana acum. Dar vad ca nu se mai poate, trebuie sa particip.
Aceasta phala am cumparat-o anul trecut, de la reduceri cu o suma derizorie si m-a atras faptul ca avea tija terminala (cu florile vestejite) dar avea o mica frunzulita pe tija. Eu, cu mintea mea de atunci, am crezut ca e un keiki si fericita, am plecat cu ea acasa. Dar degeaba am asteptat radacinute la aceasta frunzulita ca n-au aparut nici acum. In schimb i-a aparut un puisor care a tot crescut alaturi de mama lui. Acum este mare. Ba mai mult a facut si o tija, care acum a inflorit.
S-a v-o arat pe viteaza mea:
Asa arata planta Sper sa va placa!
Aceasta phala am cumparat-o anul trecut, de la reduceri cu o suma derizorie si m-a atras faptul ca avea tija terminala (cu florile vestejite) dar avea o mica frunzulita pe tija. Eu, cu mintea mea de atunci, am crezut ca e un keiki si fericita, am plecat cu ea acasa. Dar degeaba am asteptat radacinute la aceasta frunzulita ca n-au aparut nici acum. In schimb i-a aparut un puisor care a tot crescut alaturi de mama lui. Acum este mare. Ba mai mult a facut si o tija, care acum a inflorit.
S-a v-o arat pe viteaza mea:
Asa arata planta Sper sa va placa!
Firuta- Moderator
Este o planta care merita tot respectul alaturi de cine a ingrijit-o.
Firuta, cum ai putut sa nu prezinti aceasta frumusete?
Eu iti doresc mult succes la concurs, dar ai concurenta serioasa!
Suces tuturor participantilor!
Firuta, cum ai putut sa nu prezinti aceasta frumusete?
Eu iti doresc mult succes la concurs, dar ai concurenta serioasa!
Suces tuturor participantilor!
Victor- "Imbobocit"
Felicitari,Firuta, sunt foarte frumoase florile! Inseamna ca puiul a inflorit, iar planta mama inca nu?
adite- Moderator
Arata super!Doar ca mai sunt trei zile si ne lipseste macar inca un concurent.
Mikaela- Moderator
Foarte frumoase florile Firuta.
Sa te bucure cu multe floricele si de acum inainte.
Sa te bucure cu multe floricele si de acum inainte.
mada30vio- "In flask"
Noi ne-am grabit sa inflorim, asa ca ... punem link-ul unde ne puteti vedea.
http://mada30vio.sunphoto.ro/inflorire_pui_Paphiopedilum_-_cerata/pagina2
http://mada30vio.sunphoto.ro/inflorire_pui_Paphiopedilum_-_cerata/pagina2
mada30vio- "In flask"
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Castigatorul lunii AUGUST 2011
» Concursul lunii iulie 2011
» Concursul lunii ianuarie
» CONCURSUL LUNII APRILIE 2010
» Concursul lunii Ianuarie 2012
» Concursul lunii iulie 2011
» Concursul lunii ianuarie