Castigatorul lunii AUGUST 2011
+11
Laura
adite
iulia
cleo
rogue
Mishu
iuliacatalina
Firuta
gabi_borza
Victor
Mikaela
15 participan?i
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Votati orhideea preferata
Re: Castigatorul lunii AUGUST 2011
Concurenta mea cea harnica, in toata splendoarea ei!
cleo- "Imbobocit"
Toti aveti concurente frumoase , o sa-mi fie greu sa ma decid cind va veni momentul votului .
ElenaHutanu- "Flower-Stalk"
Cred ca da. Nu sunt sigura, pt ca numai Mihaela s-a ocupat de asta. Dar cred ca asa ar fi normal. Vom avea certitudinea, maine.
Firuta- Moderator
Pentru ca votul sa fie mai simplu poate fi utila o centralizare a imaginilor participantilor de genul:
Ordinea in tabel este de la stanga la dreapta pe randuri. Corespunde cu ordinea de pe buletinul de vot. Mai multe imagini la rezolutie mai mare sunt disponibile in cadrul topicului.
OBS.Daca se face click pe "Mareste aceasta imagine" la o pozitie din tabel nu se mai poate mari si o alta pana nu se face click pe "Redu aceasta imagine" la imaginea marita deja. Cu alte cuvinte poate fi vizualizata o singura imagine marita la un moment dat. Mai exact daca este loc in fereastra browserului pot fi marite mai multe imagini. dar numai daca exista spatiu. Maximizati fereastra browserului pentru rezultate mai bune.
Obs2. Sper sa nu fi gresit nimic. Sper si ca functioneaza pe toate browserele.
EDIT: Rogue sa stii ca eu am pus poza in tabel dar de pe sunphoto.ro cand se incarca cand nu imaginile mai ales la incarcarea unei poze intr-o pagina de pe un alt site decat cel al lor.
EDIT2: Sontajele accepta maxim 10 variante. Dar ar fi mai mult de 10 participanti cum se procedeaza? Alegeri partiale, mai multe tururi de scrutin, vot proportional pe liste separate?
gabi_borza | iuliacatalina | mishu |
rogue | firuta | cleo |
mutzi |
OBS.Daca se face click pe "Mareste aceasta imagine" la o pozitie din tabel nu se mai poate mari si o alta pana nu se face click pe "Redu aceasta imagine" la imaginea marita deja. Cu alte cuvinte poate fi vizualizata o singura imagine marita la un moment dat. Mai exact daca este loc in fereastra browserului pot fi marite mai multe imagini. dar numai daca exista spatiu. Maximizati fereastra browserului pentru rezultate mai bune.
Obs2. Sper sa nu fi gresit nimic. Sper si ca functioneaza pe toate browserele.
EDIT: Rogue sa stii ca eu am pus poza in tabel dar de pe sunphoto.ro cand se incarca cand nu imaginile mai ales la incarcarea unei poze intr-o pagina de pe un alt site decat cel al lor.
EDIT2: Sontajele accepta maxim 10 variante. Dar ar fi mai mult de 10 participanti cum se procedeaza? Alegeri partiale, mai multe tururi de scrutin, vot proportional pe liste separate?
PopCri- Moderator
Grozava treaba ai facut, Cri! Eu m-am gindit ca tu ai putea realiza asa ceva, dar n-am indraznit sa te rog, dupa problemele pe care le avem cu expozitia noastra, care zace undeva pe net, nevazuta de aproape nimeni.
Cat priveste intrebarile tale, o sa le gasim noi o rezolvare, numai sa ajungem acolo, sa avem atatia concurenti. Am zis "noi" desi recunosc faptul ca m-am gandit numai la tine.
Cat priveste intrebarile tale, o sa le gasim noi o rezolvare, numai sa ajungem acolo, sa avem atatia concurenti. Am zis "noi" desi recunosc faptul ca m-am gandit numai la tine.
Firuta- Moderator
Super,Cri!Excelent!
Da,numai 10 participanti se accepta.Trebuie vorbit cu Admin cum se poate realiza un concurs cu mai mult de 10.
Da,numai 10 participanti se accepta.Trebuie vorbit cu Admin cum se poate realiza un concurs cu mai mult de 10.
Mikaela- Moderator
Ma scuzati ca adaug un comentariu la concursul nostru, desi campania electorala s-a incheiat: sper ca votati frumusetea orhideei, nu notorietatea posesorului. Asa ar fi cel mai corect.
Succes!
Succes!
Firuta- Moderator
Evident , Firuta, numai ca placerile nu sunt la fel ... sper sa mai vina votanti sa nu ramina asa sondajul .
ElenaHutanu- "Flower-Stalk"
Doar azi si maine se mai poate vota!Cine n-a facut-o ar trebui sa se grabeasca.
Mikaela- Moderator
Gata, s-a inchis votarea!
In sfarsit, avem un castigator, care merita din plin sa castige!
Felicitari Gabi!
In sfarsit, avem un castigator, care merita din plin sa castige!
Felicitari Gabi!
Firuta- Moderator
Felicitari Gabi!
Multumesc celor care m-au votat!
Multumesc celor care m-au votat!
Ultima editare efectuata de catre mutzy in Mier 31 Aug 2011, 21:33, editata de 1 ori
mutzy- "Expertul-expertilor"
Felicitari castigatorului
Vreau sa-i felicit si pe ceilalti participanti!Toate florile meritau sa castige dar ca la orice concurs, unul singur i-a laurii!
Gabi, maine stabilim cum va ajunge premiul la tine.
Vreau sa-i felicit si pe ceilalti participanti!Toate florile meritau sa castige dar ca la orice concurs, unul singur i-a laurii!
Gabi, maine stabilim cum va ajunge premiul la tine.
Mikaela- Moderator
Va multumesc tuturor, felicitarile mele celorlalti concurenti! Sincer nu ma asteptam ca floarea mea sa primeasca cele mai multe voturi! Le multumesc celor care au votat-o!
gabi_borza- Moderator
Felicitari ... si mie mi-a placut floarea ta mai ales din cate imi aduc aminte fiind "recuperata".
rogue- "Muguras"
Multumesc Rogue! Da, e "recuperata". Si s-a recuperat excelent!
gabi_borza- Moderator
Felicitari,Gabi!
Toate orhideele din concurs sunt foarte frumoase si a fost greu de ales.
Toate orhideele din concurs sunt foarte frumoase si a fost greu de ales.
adite- Moderator
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Castigatorul lunii Septembrie 2011
» Concursul lunii iulie 2011
» Concursul lunii ianuarie
» Concursul lunii Ianuarie 2012
» CONCURSUL LUNII APRILIE 2010
» Concursul lunii iulie 2011
» Concursul lunii ianuarie
» Concursul lunii Ianuarie 2012
» CONCURSUL LUNII APRILIE 2010