Concursul lunii iulie 2011
+7
Mishu
gabi_borza
Stefana
Victor
cleo
Firuta
Mikaela
11 participan?i
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Concursul lunii iulie 2011
Felicitari,Firuta!Imi plac si frunzele,nu numai floarea!Oare de la caldura se deschid mai repede bobocii?
adite- Moderator
Concurenta mea, a luat concursul in serios si azi are deschisi 2 boboci jumate. Saracuta, nu stie ca o sa concureze singura
Sa v-o arat
Sa v-o arat
Firuta- Moderator
Are sanse sa cistige, Firuta, eu ii tin pumnii !
Este o frumoasa concurenta, si foarte pretioasa, din moment, ce nu are concurenta
Este o frumoasa concurenta, si foarte pretioasa, din moment, ce nu are concurenta
Victor- "Imbobocit"
Nu va fi nici un concurs daca nu sunt 5 participanti. Noroc ca frumoasa mea nu stie si ea se pregateste in continuare. Mai are sa deschida inca vreo 3 boboci.
Firuta- Moderator
Buna, fetele si baietii.Sa va spun mica istorioara a frumoasei mele concurente.Am cumparat-o in luna decembrie cu doua tije pline de boboci,avind puterea sa nu piarda nici unu,si a stat inflorita pina in februarie cand a reinflorit din nou pe aceleasi tije https://2img.net/r/ihimizer/i/imag031mb.jpg/.In aprilie una dintre tije s-a uscat si a reinflorit doar pe cea ramasa.Am fost foarte dezamagita,dar frumos surprinsa cand am vazut ca-i da o noua tija.https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/191/hpim5471.jpg/
claudian- "Muguras"
claudian a scris:Buna, fetele si baietii.Sa va spun mica istorioara a frumoasei mele concurente.Am cumparat-o in luna decembrie cu doua tije pline de boboci,avind puterea sa nu piarda nici unu,si a stat inflorita pina in februarie cand a reinflorit din nou pe aceleasi tije https://2img.net/r/ihimizer/i/imag031mb.jpg/.In aprilie una dintre tije s-a uscat si a reinflorit doar pe cea ramasa.Am fost foarte dezamagita,dar frumos surprinsa cand am vazut ca-i da o noua tija. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/191/hpim5471.jpg/
Claudia,care este tija cea noua?
Mikaela- Moderator
Astazi ,i-am taiat cea de-a doua tija si iata si prima floare reinforita la mine acasa.
claudian- "Muguras"
In ultima poza postata se vede tija taiata si intaia floare care infloreste.
claudian- "Muguras"
Claudia, daca ai putea face poze care sa se poata mari, ar fi pusa mai bine in valoare frumusetea florii.
Firuta- Moderator
Claudia,cand dai clic pe poza se deschide alta pagina cu poza marita.Firuta spunea ca ar fi fost bine daca se marea poza cand dadeai clic pe ''mareste aceasta imagine''.Daca descarci pozele in dimensiuni mai mari,asa se intampla.
Mikaela- Moderator
Nu-i nimic.Crezi ca noi am stiut de toate de la inceput ?Ai sa inveti cu timpul
Mikaela- Moderator
Ne apropiem de 25 iulie.Avem doar 2 orhidee pt concurs,a Firutei si a Claudiei.Nu mai intra nimeni in competitie?
Mikaela- Moderator
Dupa 2 saptamani de concediu am gasit asta.
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/819/p7210566.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/819/p7210566.jpg/
iuliacatalina- "In flask"
A inflorit la tine? Trebuie sa ne arati si o poza facuta anterior infloririi. Planta este foarte frumoasa si ma bucur ca avem deja 3 concurenti. Ne-ar mai trebui inca 2, dar mai sunt citeva zile.
Firuta- Moderator
da la mine a inflorit. Poze anterior infloririi nu am si nici cu ea boboci caci nu am crezut ca o sa infloreasca luna asta si cand am venit acasa dupa 2 sapt de concediu am gasit-o asa cum am pozat-o.
iuliacatalina- "In flask"
Va rog dati crezare si sa intre si Iuliacatalina in concurs .
ElenaHutanu- "Flower-Stalk"
Eu sunt de acord. Dar nici nu stiu ce sa fac cu concursul asta, daca nu vine Cri. Sper sa reusesc sa deschid sondajul, daca vom avea 5 concurenti. Elena, tu de ce nu participi? Nu ti-a inflorit nimic in iulie?
Firuta- Moderator
Imi pare rau dar am promis ca nu particip la concurs sper sa am voie sa particip la vot .
ElenaHutanu- "Flower-Stalk"
De ce n-ai avea voie? Nu vad nici un motiv. Doar esti membra marcanta a forumului nostru. Si nu zic numai asa, sa te magulesc. Chiar asa este
Firuta- Moderator
Din pacate, zygo meu are cinci boboci si inca nu s-au deschis. Poate data viitoare, am si eu mai mult noroc.
Mishu- Moderator
Se pare ca nu va avea loc nici un concurs in luna iulie a acestui an, pentru ca nu sunt indeplinite conditiile enuntate initial.
Nu este nici o tragedie. Pregatiti-va pentru luna august. Conditiile sunt aceleasi si va incepe prezentarea concurentelor in 01.08.2011.
Dar mai sunt citeva ore. Poate mai apar concurenti. Miine subiectul va fi inchis.
Nu este nici o tragedie. Pregatiti-va pentru luna august. Conditiile sunt aceleasi si va incepe prezentarea concurentelor in 01.08.2011.
Dar mai sunt citeva ore. Poate mai apar concurenti. Miine subiectul va fi inchis.
Firuta- Moderator
Pai si ce se intampla cu cei care au concurat luna aceasta? Merg mai departe pentru luna august, sau trebuie sa fie alti concurenti?
gabi_borza- Moderator
Daca planta este inflorita si in luna august, de ce sa nu participe? Doar se indeplinesc conditiile.
Firuta- Moderator
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Castigatorul lunii Septembrie 2011
» Castigatorul lunii AUGUST 2011
» Concursul lunii ianuarie
» CONCURSUL LUNII APRILIE 2010
» Concursul lunii Ianuarie 2012
» Castigatorul lunii AUGUST 2011
» Concursul lunii ianuarie
» CONCURSUL LUNII APRILIE 2010
» Concursul lunii Ianuarie 2012