prezentarea premiilor
+11
claudian
Victor
Firuta
adite
cleo
mutzy
Mikaela
gabi_borza
griggre
nicochip
ElenaHutanu
15 participan?i
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
prezentarea premiilor
Premiul primit de la Vincentiu , patru pui de dendro nobil sanatosi ca de frumosi se vede .
ElenaHutanu- "Flower-Stalk"
Re: prezentarea premiilor
Sunt foarte frumosi, Elena, sa-ti faca multe flori si pui si sa ni-i mai arati si noua din cand in cand.
nicochip- "In flask"
Elena ,fa-i sa infloreasa !Arata super bine!Felicitari pentru reusitele tare anterioare !
griggre- "In flask"
E foarte generos Vicentiu, si eu ii multumesc pentru puiutii primiti. Si ai mei o duc foarte bine, ii am de aproape 2 saptamani si cresc frumos, chiar daca eu imi dau seama de asta doar daca le fac poze la intervale de timp si le compar ).
https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc05951s.jpg/
https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc05951s.jpg/
gabi_borza- Moderator
Elena,sa- ti traiasca si sa- i vedem infloriti!Arata tare bine.
Mikaela- Moderator
Ii multumesc lui Vinc pt puiuti si voua pt aprecieri iar la anul viitor sper sa-i vedem cu toti infloriti .
Gabi_Borza, puiuti tai sint frati cu ai mei , dupa cum vad , numai ca ai tai au fost trimisi din prietenie iar ai mei tot cu drag in urma unui concurs .
Gabi_Borza, puiuti tai sint frati cu ai mei , dupa cum vad , numai ca ai tai au fost trimisi din prietenie iar ai mei tot cu drag in urma unui concurs .
ElenaHutanu- "Flower-Stalk"
premiul
Aceste este premiul din partea Mihaelei. Arata bine, radacinile sunt bune, iar noul pseudobulb cred ca este destul de mare sa infloreasca anul asta. Lam scos din substrat sa pot da gauri in vas. Eu toate vasele le gauresc de mama focului, sa aiba ventilatie buna radacinile.
gabi_borza- Moderator
E foarte frumusel! Cand o sa infloreasca sa nu uiti sa-l faci vedeta.
mutzy- "Expertul-expertilor"
Sa te bucuri de premiul tau!
Si eu voi adopta modelul tau de gauri in ghivece!
Si eu voi adopta modelul tau de gauri in ghivece!
cleo- "Imbobocit"
Va multumesc! Scuze Miha, nu stiam exact unde sa postez.
La mine merge bine metoda cu gaurile. Se usuca repede substratul, la Cattleya in 3-4 zile (Catt au cele mai multe gauri, una langa alta). Toti stim cand sa udam orhideele, cand se usuca substratul, cand sunt radacinile sidefii etc. Am citit ca conteaza foarte mult si cat dureaza pana se usuca substratul. Cu cat mai repede, cu atat mai bine pentru unele specii (cattleya, dendrobium, chiar si phalaenopsis).
La mine merge bine metoda cu gaurile. Se usuca repede substratul, la Cattleya in 3-4 zile (Catt au cele mai multe gauri, una langa alta). Toti stim cand sa udam orhideele, cand se usuca substratul, cand sunt radacinile sidefii etc. Am citit ca conteaza foarte mult si cat dureaza pana se usuca substratul. Cu cat mai repede, cu atat mai bine pentru unele specii (cattleya, dendrobium, chiar si phalaenopsis).
gabi_borza- Moderator
Nu e nicio problema Sa infloreasca cat mai repede!gabi_borza a scris: Scuze Miha, nu stiam exact unde sa postez.
Mikaela- Moderator
Foarte bine arata premiul! Sa-ti infloreasca repede! Stii ce culoare au florile?
La dendrobium-ul nobile,vasul nu are nici un fel de orificii laterale, nici macar despicaturile acelea inguste.
La dendrobium-ul nobile,vasul nu are nici un fel de orificii laterale, nici macar despicaturile acelea inguste.
adite- Moderator
http://mikaela06.sunphoto.ro/luate_la_reduceri/40033403
Asa arata florile.
Asa arata florile.
Mikaela- Moderator
Da, a fost prezentat la "concursul lunii august". E frumos!
Adite, multe plante se vand asa, fara gauri in vas. Eu intotdeauna le gauresc.
Adite, multe plante se vand asa, fara gauri in vas. Eu intotdeauna le gauresc.
gabi_borza- Moderator
Mutzi, ai intrat in posesia premiului? Asteptam sa ni-l prezinti.
Firuta- Moderator
Inca nu m-am intalnit cu Victor. O sa-l fac vedeta cat de curand.
Astazi am avut placerea sa-i cunosc pe Cati si pe Victor. Le multumesc si pe aceasta cale pentru premiul acordat
Cu placere Mutzy!
Si noua ne-a facut placere sa va cunoastem.
Si noua ne-a facut placere sa va cunoastem.
Victor- "Imbobocit"
Te invidiez, Mutzi. Dar nu pentru dendro, ci pentru intalnirea cu Cati si Victor.
Firuta- Moderator
De acord cu tine, Mutzi. Eu i-am vazut in poza si am vorbit cu amandoi la telefon. Dar nu e departe ziua cand o sa ne intalnim. Sper!
Ultima editare efectuata de catre Firuta in Lun 10 Oct 2011, 21:43, editata de 3 ori
Firuta- Moderator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum